Wie is die gozer?

Ik ben 51 jaar oud (van 1 juli '65) en ben sinds augustus twintig jaar getrouwd met Monique. Ik ben opgegroeid in Bemmel en heb mijn school en studieperiode in Nijmegen doorgebracht. Samen hebben we twee prachtige dochters; Maartje (1997) en Floor (2000). We wonen met veel plezier in Bemmel een dorp tussen Arnhem en Nijmegen. In mijn woonplaats heb ik me altijd beziggehouden met het verenigingsleven, activiteiten en een op een onbewaakt moment met de politiek. Maar voor dat laatste heb ik het geduld niet.

Het ondernemen heb ik niet van thuis uit meegekregen (mijn vader was leraar) maar heb zestien jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en een eigen adviesbureau op het gebied van Marketing & Communicatie opgericht. Daarnaast heb ik in 2009 Cowpunks Online Marketing & Services uit de grond gestampt. Met dit Cowpunks bouwen we websites en applicaties. Inmiddels hebben we in 2015 ook een medische tak opgericht onder de naam EPPIX. Kijk voor een voorbeeld van wat we gemaakt hebben maar eens op The Virtual Patient. Vanwege mijn ziekte heb ik de aandelen in beide bedrijven per april 2016 verkocht.

Als leuke afleiding mag ik graag workshops geven, dagvoorzitterschappen op me nemen en presenteren. 

Mijn hobby's zijn theater/cabaret, reizen, wielrennen, koken, goede wijn drinken en lekker eten. Als ik de tijd heb mag ik graag lezen. Dat varieert van romans (Ventoux vond ik geweldig) tot artikelen en studiemateriaal. Daarnaast fiets ik op regelmatige basis met onder meer als doel Alpe d'HuZes in 2016. Ik heb twee favoriete vakantielanden en dat zijn Engeland en Italië. Ik kan moeilijk stilzitten in mijn vrije tijd. Zo ben ik mede-oprichter van het plaatselijke theater Toestanden Op Podium en initiator en oud-voorzitter van Betuwe Onderneemt BeterEn 'last but not least'; ik mag zingen in ons hobbybandje Gadget, al is daar de laatste maanden niets van gekomen.

Ik ben te vinden op Twitter, Facebook en Linkedin