Blog

Zoveel fijne reacties

Overweldigend. Dat is het in één woord. Alle reacties op deze blog website die ik gestart ben. Via facebook, mail, de website, whatsapp, ouderwetse post. Zoveel positiefs. Ik zou er bijna stil van worden. Maar troost je, zover zal het niet komen. Ik en stil. Dat zijn twee zaken die niet helemaal bij elkaar passen. Wel doet het mij, Monique en de kinderen goed om te zien dat er zoveel mensen met ons meeleven. Dat geeft steun en geeft een heel positief gevoel. Ik kreeg zelfs een bericht van iemand die over me gedroomd had. Ik vloog blijkbaar op een biefstuk door haar kamer? Vreemde dromen... Ik kan deze ook niet duiden.

De reacties zijn zeer uiteenlopend: sterk, indrukwekkend, dapper, goed, respect, dank voor de openheid, etc. Mooi dat jullie dat zo ervaren. Ik heb nog wel even getwijfeld of ik moest bloggen maar ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Het lucht heerlijk op.

Ondertussen maak ik er het beste van. Ik heb namelijk veel om voor te knokken. Te beginnen bij drie mooie meiden en al die andere lieve mensen om ons heen. Ik zal regelmatig blijven bloggen en hoop dat het me ook lukt als het even tegen zit. Maar ik merk dat ik het prettig vind om het van me af te schrijven. Alle lieve en warme berichten doen mij en ons goed!

Ondertussen ben ik af en toe weer aan het werk. Dat gaat wel en leidt af. En tenslotte heb ik het leukste bedrijf van de wereld. Gisteren bijvoorbeeld een leuke workshop mogen geven aan onze klanten. Ik merk wel dat het energylevel lager is. Of dat komt door de ziekte of door wat minder slaap laat ik vooralsnog in het midden.

We gaan in ieder geval een fijn weekend tegemoet met misschien wel een filmpje. Ik ben erg benieuwd naar “The science of everything” over het leven van Stephen Hawking. En misschien vanavond een hapje eten bij Dries & Co in Elst. Met de eetlust is dus niets mis. Nog steeds niet. Maak er een mooi weekend van!

Share this post