Blog

Rustig

Na een fantastisch weekend in Sheffield (UK) leek het me tijd om alle dankbare lezers van een update te voorzien. Het was een druk programma dit weekend en ik heb geen moment nagedacht over het ziek zijn. Sterker nog, lichamelijk ging het ook goed. Nauwelijks klachten. Ook niet over het gezelschap.

Er valt even niets te kankeren. Geen nieuws van het front dus tot op heden, behalve wat ik in eerdere blogartikelen meldde. Wel heb ik zojuist nog een e-mail gestuurd aan het secretariaat van het Antoni van Leeuwenhoek of er al een datum is voor de 68Gallium Dotataat PET Scan. Als je het maar vaak genoeg schrijft en zegt dan begint het vanzelf een normaal woord te worden. Enfin even afwachten. Dit was de scan die zekerheid moet brengen over de primaire haard van de NET-kanker. Dat is belangrijk om een behandelplan op te kunnen stellen. Ondertussen wel afgesproken met vriend Gérard om samen naar Amsterdam te gaan als ik de andere PET scan heb op 19 maart. Dat was om vast te stellen of de tumoren groeien. We breiden het bezoek aan het AvL uit met een bezoek aan een museum. En waarom niet. We zijn er dan toch.

Ondertussen heb ik een lezeres van mijn blog die ook NET-kanker heeft wat extra info kunnen geven en zij gaat nu ook naar het AvL nadat ze veel te lang in een ander niet nader te noemen ziekenhuis aan het lijntje is gehouden. Behandeling in een specialistisch centrum is gewoon een must. Daar ben ik nu wel achter. Mooi dat mijn blog ook bij kan dragen aan zoiets.

Zoals ik schreef was het weekend Sheffield met Frans, Robin, Mark, Claes en Daan een uitstekende afleiding en we hebben ons bijzonder vermaakt. We werden in Sheffield bijzonder goed verzorgd door de vele vrienden van Daan, en inmiddels ook van ons. Een groot aantal van hen hadden we al eerder getroffen in oktober vorig jaar. Onder andere hebben we ze kennis laten maken met een aantal café’s in Nijmegen. Alhoewel ik het voetbal de laatste jaren niet meer zo intensief volg was het mooi om naar de bakermat van het spel af te reizen. Sheffield Wednesday (The Owls) heeft de oudste ‘footbalground’ ter wereld. We zijn met al onze Engelse vrienden voorafgaand aan de wedstrijd in de Wadsley House Social Club ontvangen. Mooi dat we daar een kijkje konden nemen en deze traditie mochten meemaken. Weer een belevenis rijker. Maar het was toch ook weer fijn om mijn meiden thuis weer te zien.

Vandaag (maandag) weer gewerkt en gemerkt dat het weekend wel behoorlijk wat energie gekost heeft. Maar het was het waard. Ik ben weer met leuke en zinvolle dingen bezig geweest voor Cowpunks. Onder andere met het doorspitten van sollicitatiebrieven en CV’s. Ik heb in het kader van de energieverdeling dinsdag inmiddels tot thuiswerkdag gebombardeerd. Geeft ook rust en ruimte en stelt me in de gelegenheid om veel werk te verzetten.

Ondertussen hebben we het sauna arrangement verzilverd dat we cadeau gekregen hadden van onze ‘café Jos’ vrienden. Vrijdag en zaterdag heerlijk naar Busloo. Weer even genieten dus en ons lekker laten verwennen met bubbelbaden, sauna, massages, lekker eten en rust. Heren… Nogmaals dank.

Mochten er zich onverwachte ontwikkelingen voordoen zal ik dat uiteraard melden in een nieuwe blog. Voorlopig is het rustig aan het front en gaat het goed. Niks te kankeren dus en we genieten daar waar mogelijk. 

Share this post